Testreforma online klub

Ahol egészségesebb, erősebb és szexibb is leszel, mint valaha.

  • A tested szálkásabbá és tónusosabbá válik.
  • Megszabadulsz a fizikai és mentális stressztől.
  • Lélekben megerősödsz és elfogadod magad.
  • A hétköznapi gyakorlati tanácsok pedig segítenek magabiztossá válni.

Online kis közösségünk egy igazi csodahely.
Ha fáradtan és nyűgösen is érkezel hozzánk, az órák után felfrissülve, fitten és magabiztosan cseppenhetsz vissza a saját életedbe.

Mi vár rád a klubban?

A csoportban vegyesen lesznek élő pilates órák és előre felvett edzések is. De ne izgulj, ha épp nem érsz rá, utólag visszanézheted az edzéseket, és a saját ritmusodban végezgeted el az edzésmunkát. Lesznek könnyebbek, nehezebbek, rövidebbek, hosszabbak. Lesznek klasszikus pilates órák, pilates and more órák, tabata pilates, és a pilatestől kicsit eltérő edzések is.

A mozgás mellett a kiegyensúlyozott táplálkozásra is figyelünk. De mivel tudom, hogy a főzés sokaknak egy kötelező feladat, ezért mi ebből is egy élményt varázsolunk. Minden hónapban egy receptet egy élő bejelentkezés keretén belül együtt főzünk meg, így nemcsak egy pompás egészséges étel receptjével lesztek gazdagabbak, hanem egy felejthetetlen közös élménnyel is feltöltjük egymást.

Azonban nem tudom elképzelni testi egészséget lelki jóllét nélkül. Hiszem és vallom, hogy az étkezési szokásaid is a lelkedben gyökeredznek, és az edzés iránt való akarat erőd és kitartásod sem csak az elszántságodon múlik. Ezek hosszú, mély folyamatokból erednek, melyeket szelíd elfogadással, és öngondoskodással lehet fejleszteni. Változatos anyagokkal - inspiráló írások, interjúk, szakmai cikkek, önismereti anyagok - segíteni fogok abban, hogy folyamatosan a lehető legmotiváltabb légy, és a mélypontoknál se térj le a kiszemelt utadról.

Mindenben segítek neked…

Pölös Zsófi vagyok. 15 éve foglalkozom nőkkel pilates oktatóként. Szeretem, hogy a munkám során sokféle emberrel találkozom, a kamasz lánytól a kisgyermekes anyukán át egészen a 82 éves hölgyig, aki meghazudtolva a korát, rendszeresen jár hozzám edzésre. Sokféle ember, mégis a cél minden esetben ugyanaz. Közülük mindenki jobb közérzetet, és egy szabadabb, fittebb életet szeretne elérni.

Az elmúlt években viszont megtanultam, hogy egy-egy váratlan élethelyzet, egy költözés vagy épp egy pandémia megakadályozhat minket abban, hogy zavartalanul folytathassuk a közös munkánk. Hiába a szorgalom és a kitartás, ha a fizikai határokat nem tudjuk átlépni. Ekkor született meg a testreForma Klub.

Ezt a klubot azért hoztam létre, hogy térbeli korlátok nélkül bárki csatlakozni tudjon a mi kis virtuális közösségünkhöz, és így nem egyedül, hanem egy csapat részeként dolgozhat a saját maga egészségéért.
Tudom ugyanis, hogy a legnehezebb rész, ha egyedül, magányosan tornáztok. Hiába a sok-sok remek anyag, amit a Youtube-ról vadásztatok, egyedül sokkal könnyebben feladja az ember…vagy rosszabb esetben el sem kezdni.
De itt egy csapat részese lehetsz. És nemcsak a testedzésben állok melletted.

A pilates edzések mellett nemcsak hasznos elméleti anyagokkal is segítem a fejlődéseteket, hanem olyan tartalmakat is kínálok nektek, amelyek megkönnyítik az egészséges életvitel fenntartását, vagy épp a női mivoltodban való elmélyülést.

Segítek neked, de te is kellesz hozzá…

Olyan nőknek készítem ezt a klubot, akik vállalják a felelősséget a saját állapotukért, testükért, tenni akarnak, és nem kifogásokat keresnek, és a körülmények áldozatának képzelik magukat. Ugyanis ez a felfogás segít abban, hogy el tudd fogadni a szakmai segítségem, és te magad is megtegyél mindent a saját egészségedért és boldogságodért.

De ebben nemcsak tőlem kapsz segítséget…

Egy olyan csapat részese leszel, akik mind hozzád hasonlóan gondolkoznak és így együtt juttok előre.
Ha szeretsz egy barátságos, egymást segítő közösség részese lenni, akkor köztünk a helyed. Lehet, hogy bármikor is féltél attól, hogy lemenj egy csoportos edzésre, vagy a konditerembe, mert azt gondoltad, kinéznek majd, vagy ügyetlennek tartanak. Itt ez nemcsak az online tér miatt nem történhet meg, hanem azért sem, mert a munkámmal a segítés, az építés a célom.


Lehet, hogy eddig nem ismerted fel, hogy az edzés, nem kizárólag a testedről szól. Önbizalmat, magabiztosságot ad(sz magadnak vele), sokkal több türelmed és energiád lesz, és alapvetően jobban fogod érezni magad. De azt sem szabad elfelejteni, hogy pont mivel kikerülhetetlen a lelki állapotod figyelembe vétele, azt is láthatod majd, hogy bizony senkinek nem mindig habostorta, hogy odategye magát a sportban.

A klub egy bátorító, inspiráló online mozgásstúdió, ahol együtt teszünk a fittebb testedért, egészséges ízületeidért, és a vidámabb mindennapokért!

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Idézet 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Idézet 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Idézet 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nincsenek termékek a kosaradban
close

Te is küzdesz a reggeli hátfájással?

Napi 5 perc gyakorlással leszámolhatsz vele! Töltsd le a videót, amiben segítek, hogy hogyan!